Umístění: Úvod > Press > Články

Kyocera MDS - Managed Document Services

Publikováno: 19.10.2012

MDS je unikátní a nezbytná strategie pro každou společnost, která se zajímá o celkové snížení nákladů.

Náklady na provoz patří k podceňovaným nákladům, ovšem ve skutečnosti na ně připadají 3%* z obratu společnosti. Kyocera Managed Document Services (MDS) Vám redukuje až 30%** nákladů.
(zdroj: *Gartner Group, **Photizo Group)

Tato strategie používá proces 5 kroků: Assess (zhodnocení), Design (návrh), Implement (realizace), Optimise (optimalizace) a Manage (řízení).

MDS provede nejprve pečlivou analýzu Vaší společnosti a jejich potřeb; identifikuje Vaše náklady na správu dokumentů; zjistí, kde je plýtváno časem a zdroji. Potom vytvoří detailní plán zaměřený na specifické problémy a připraví optimalizaci na míru. Výsledek je značný: vysoká úspora výdajů a hodnotné výhody v administrativě. O dopadu na životní prostředí se ani nemusíme zmiňovat.

Peníze jsou totiž plýtvány mnoha různými způsoby,  které nevidíme: nepotřebná zařízení, zbytečné zdroje, neefektivní hardware; nemluvě o neefektivním využití času, kvůli jednání s různými dodavateli a prodejci.

Pro maximální efekt může být MDS kombinováno s našimi technologiemi pro dlouhodobou životnost zařízení – spolehlivý ECOSYS a zařízení TASKalfa, které Vám zajistí nejlepší produktivitu a vynikající kvalitu tisku.