Umístění: Úvod > Press > Novinky

Kyocera uvádí 10 nových multifunkcí formátu A3

Publikováno: 08.06.2016
Kyocera uvádí 10 nových multifunkcí formátu A3

Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, uvádí na trh pět nových barevných a pět monochromatických multifunkčních zařízení formátu A3.

Tato nová multifunkční zařízení nabízí vyváženou kombinaci působivé rychlosti, univerzálnosti a vysoce kvalitního barevného/černobílého tisku. Pokud se potýkáte s velkými objemy tiskových výstupů, můžete se bez obav spolehnout na technologii dlouhé životnosti KYOCERA, která zabezpečuje vysokou spolehlivost zařízení, minimalizuje jejich prostoje a stará se o hladký chod tisku. Navíc díky platformě HyPAS nová zařízení dokonale zapadnou do vašeho stávajícího workflow.

Vysoce kvalitní barevný tisk
Nová řada Kyocera TASKalfa 6052ci s výstupními rychlostmi v rozmezí od 25 str./min. do 60 str./min. nabízí vynikající kvalitu barev díky nově vyvinutému toneru s rozšířeným barevným spektrem a rozlišením 1200 x 1200 dpi, které je nabízeno při plné rychlosti. Pro ty společnosti, které potřebují vyšší kvalitu obrazu nebo používají složité pracovní postupy, nabízejí čtyři z pěti nových barevných MFP volitelný tiskový řadič Fiery®.
Nové MFP umožňují tisknout na speciální formáty papíru, jako je SRA3 (neořezaný formát A3), a na papír až do gramáže 300 g/m2.

Řízení servisu a údržby
Nové modely Kyocera TASKalfa 6052ci a 6002i jsou vybaveny zámkem toneru, který zabraňuje uživatelům předčasně tonery vyměňovat. Servisní nástroj KYOCERA Fleet Services dohlíží na to, aby požadované množství toneru bylo dodáváno v případě potřeby, aniž by zákazníci museli volat servisního technika. Údržba je řízena proaktivně a nastavení stroje lze provádět na dálku.

Optimalizace workflow dokumentů
Tisková zařízení v mnoha podnicích nebyla optimalizována, jsou používána samostatná zařízení od různých výrobců – od tiskáren, skenerů, multifunkčních zařízení až po faxy, každý z přístrojů zabírá prostor a spotřebovává zdroje. Zaměstnanci kanceláře jsou nuceni pracovat s různými uživatelskými rozhraními a to snižuje jejich produktivitu. Kyocera MDS pomáhá společnostem plně optimalizovat firemní dokumenty a s použitím funkcí nové řady TASKalfa pomáhá podnikům zefektivnit jejich zpracování.

Malé organizace - různé potřeby
Dvě z nových MFP Kyocera, TASKalfa 3011i a 3511i, byly navrženy tak, aby splňovaly potřeby menších organizací, jako jsou pobočkové nebo satelitní kanceláře a malé školy nebo úřady. Tato monochromatická A3 multifunkční zařízení nabízejí stejné uživatelské rozhraní a úroveň zabezpečení jako TASKalfa 6052ci a 6002i.

"S každou multifunkcí Kyocera nabízíme řešení, které naši zákazníci skutečně potřebují," říká Bernhard Koll, Product Manager společnosti KYOCERA Document Solutions Europe. "Všechny multifunkce z naší nové řady TASKalfa jsou flexibilní zařízení pro sdílení informací, které zahrnuje širokou škálu špičkových technologií."