Umístění: Úvod > Press > Novinky

Kyocera získala ocenění TOP100 Global Innovator za rok 2015

Publikováno: 08.06.2016
Kyocera získala ocenění TOP100 Global Innovator za rok 2015

Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, se umístila mezi stovkou nejúspěšnějších inovátorů za rok 2015. Ocenění Top 100 Global Innovator uděluje Thomson Reuters, celosvětový dodavatel globálních informací pro obchodní společnosti. Kyocera byla oceněna za úspěšné patenty a inovace už druhý rok po sobě.

Ocenění Thomson Reuters Top 100 Global Innovator jsou udělována každoročně od roku 2011 na základě analýzy údajů Thomson Reuters a posouzení vývoje firem v oblasti zlepšovacích návrhů a získaných patentů. Základní politikou společnosti Kyocera je chránit výsledky výzkumu a vývoje a respektovat práva k duševnímu vlastnictví svých zaměstnanců. Kyocera sleduje a podporuje i zahraniční patenty, protože firma má již mnoho poboček po celém světě. Společnost také založila sdružení Global Intellectual Property Partners, které organizuje společná setkání patentových úřadů ve Spojených státech, Evropě, Číně, Koreji a Japonsku. Setkávají se tak pracovníci, kteří mají na starosti ochranu duševního vlastnictví, diskutují o různých tématech, zlepšovacích návrzích i specifikacích na patentových přihláškách. V současné době má sdružení dvě zahraniční pobočky v USA a Číně a v tomto roce plánuje otevřít novou pobočku v Evropě.

Máme radost, že jsme získali ocenění Top 100 celosvětový inovátor již druhý rok po sobě. Je to částečně díky důsledné podpoře našich patentů a zlepšovacích návrhů v každé z našich produktových divizí“, říká Junichi Jinno, generální ředitel Corporate Legal a Intellectual Property Group. „Inovace jsou i nadále zásadní pro naši společnost a patenty jsou důležité pro ochranu budoucího rozvoje našeho businessu.“

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

O ocenění Thomson Reuters 2015 Top 100 Global Innovators

Výzkum a analýzy byly provedeny s použitím Thomson Reuters Derwent světových patentů Index® (DWPISM), Derwent Patenty Citace Index® a Thomson Innovation®. Metodika pro identifikaci stovky největších inovátorů zahrnovala čtyři hlavní kritéria: objem, úspěšnost, globální dosah a vliv.